Restaurant 2018-12-01T12:57:41+00:00

Restaurant de Hoogt

In ons à la carte restaurant kunt u ontbijten, lunchen en dineren, en in de gezellige bar serveren wij u graag een kopje koffie of een drankje.

U kunt van onze verfijnde kaart kiezen uit producten die gelden voor de tijd van het jaar. Zo hebben wij:

  • in het vroege voorjaar specialiteiten met lamsvlees,
  • vanaf eind april de traditionele Asperges,
  • in juni de Hollandse Nieuwe,
  • en vanaf oktober begint het wild seizoen.

Onze uitgebreide menukaart wordt aan ieder seizoen aangepast. Op ons schoolbord staan per week wisselende menu’s

Menu

Brood met boter, kruidenboter en toverkaas € 4.50
Carpaccio van runderhaas met spekjes, pesto dressing en Pecorino Romano € 12,50  XL €  16.00
Visplateau van Hollandse vissoorten met garnalen, gerookte zalm en paling € 15,00   ** € 11.00
Wild plateau: hertenhalm, wildzwijnham, eendenborst en reepate € 14.00
Met spek omwikkelde gebakken geitenkaas op salade van appel
(ook vegetarisch te bestellen)
€ 10.50 XL € 14.00
Gebakken camembert op salade van rucola met gedroogde tomaat € 10.50
Tomatensoep met vermicelli en balletjes € 6.25  **€4.75
Romige mosterdsoep met fijn gesneden bieslook € 6.25  **€4.75

**kleine portie XL= maaltijdsalade

Runder tournedos met rode-wijnsaus € 26.00
Rib-Eye kruidenboter ( 250 gram)  € 24.50
Duo van hert en wildzwijn met rodekool en preiselbeerensaus € 24.00
Kabeljauw filet met kruidensaus € 24.00
Zalmfilet gegratineerd met tomaat, hollandaisesaus en Parmezaanse kaas € 22.00
Pasta schotel met groenten, tomaat en geitenkaas € 16.50
Groenten quiche €16.50
  Hoofd gerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen en groenten  
Supplement frites & mayo  € 2.50
 Overige  Supplementen     € 2.50
Gevarieerd kaasbordje
voor meerdere personen kunt u de kaas ook op een
plankje geserveerd krijgen lekker en gezellig
€ 9,50
Glaasje port € 4,00
 • 10 jaar oude port Burmester € 6,00
Coupe met vers fruit met peer en frambozen sorbet ijs € 8,50
Yoghurt-limoncello-ijs met cheesecake € 8,50
1,2 of 3 bollen ijs naar keuze € 3.50 € 5.50 € 7.50


Glaasje dessert wijn

Riesling beerenauslese € 6,00
Muscat Beaunes de Venisa € 4,75
Mas de Mas Maury € 4.75
 Pedro Ximenez € 3.95

19 t/m 23 movember

Maandag: Schnitzel met gekookte aardappelen bloemkool en kaassaus
Dinsdag: Verse pasta met ham, champignons en roomsaus
Woensdag:  Varkenshaas puntjes , pepersaus gebakken aardappelen en boontjes
Donderdag :  Kalfslever met spek en ui frites en sla
Vrijdag : Vis van de dag

 26 t/m 30 november

 Maandag:  Kip ketjap met rijst
 Dinsdag: Gorden bleu met gekookte aardappelen en boontjes
 Woensdag:  Bami schotel
 Donderdag:  Black Angus biefstuk met pepersaus frites en sla
Vrijdag:  Vis van de dag
   

Met koffie na € 15.95
Met soep vooraf €17.95

Maandmenu december

Duo van gerookte zalm met Hollandse garnalen
Uiensoep met geitenkaas croutons
Spies van gegrilde ossenhaas puntjes met Stroganoffsaus
Tiramisu met vanille-ijs
Menuprijs € 35.00 p.p

Voorgerechten

 Duo van gerookte ham soorten met meloen 
Met spek omwikkelde geitenkaas op salade van appel
Carpaccio van runderhaas met spekjes, mosterddressing 
en Pecorino Romano + € 3.00
Visplateau van Hollandse vissoorten met garnalen,
gerookte zalm en paling + € 3.00

Bonbon van gerookte zalm gevuld met tonijn salade

 

Hoofdgerechten

Black-angus biefstuk met groene pepersaus
Varkenshaas filet met brie en rode-portsaus
Runder tournedos met Bearnaisesaus + € 4.50
Gegrilde zalmfilet met citroensaus
Kabeljauw filet met prei en tomaat met Pernod saus 

 

Nagerechten

Flensje met sinaasappel saus en vanille-ijs
Kletskoppen met vanille-ijs en advokaat
Vers fruit met sorbet ijs
Chocoladedessert van mousse, brownie en ijs
Hollands kaas bordje

 

Uitbreidingen

Als uitbreiding van uw diner is er de mogelijkheid om een soepje tussendoor te bestellen.
Bijvoorbeeld mosterd, tomaten of groentesoep.
+ € 3,00

Een spoom van frambozensorbetijs met champagne dit serveren wij voor het hoofdgerecht, en is zeer geschikt voor bij een tafel wisseling.
+ € 4,50

Ook is het mogelijk zonder keuze vooraf uit de drie gangen drie keuze menu’s van het schoolbord te kiezen.
€ 34,00 p.p.

Alleen is het dan een verrassingsmenu omdat deze menu’s wekelijks wijzigen en we dus nooit van tevoren weten wat er volgende week op het bord staat.

 


Aan de bar en op terras kunt u ook bestellen vanaf onze brasskaart.
Te bestellen tot 21.30 uur. Tot 15.00 uur kunt u tevens van de lunchkaart bestellen.

 

Bittergarnituur

Portie kaas € 4,00
Portie oude kaas € 5.00
Portie bitterballen (6 stuks) € 4.50
Portie gemengde warme hapjes ( 6 stuks ) € 4.00
Borrelplank voor 2 personen met o.a. gerookte ham, paté, worst,
zalm , brie en brood met smeersels
€ 17.50
Krokante garnalen ( 6 stuks ) € 8.00
 • Portie olijven. €3,50
Brood met smeersels € 4.50

Flammkuchen

Creme fraiche, prei, spek en Parmezaanse kaas € 8,50
Creme fraiche, geitenkaas,zalm en tomaat € 10.50

Gerechten met boerenbrood

XL 3 Gebakken geitenkaasjes met spek op salade van appel € 14.00
XL Carpaccio “de Hoogt” van runderhaas met Pecorino Romano en pestodressing ,
spekjes en kappertjes
€ 16.00
Tonijnsalade € 10.50
 XL lauwwarme kip-reepjes op salade van avocado en noten met piripiri-saus € 14.00

Plate service gerechten met frites en sla

Saté van varkenshaas met atjar, gebakken uitjes en kroepoek € 15,00
3 gebakken sliptongen € 19,95
Schnitzel € 15,00
Black Angus biefstuk € 16,00
Broodje hamburger speciaal € 12,50
  Pepersaus, champignonsaus of gebakken champignons € 2,50

Alle gerechten worden geserveerd met boeren brood

Tonijn salade € 10,50
XL3 gebakken geiten kaasjes met spek op salade van appel € 14,00
XL Carpaccio “ de Hoogt ” van runderhaas met Perorino Romano, spekjes en mosterd dressing € 16,00
XL Lauw warme kip reepjes op salade van avocado en noten met piripiri-saus €14.00
 •  Brie met walnoten salade € 8,00
 Gezond; ham, kaas en rauwkost € 6,50
 •  Carpaccio met spek en Percorino Romano en mosterd dressing € 9,50

Soepen

Romige mosterd soep met fijn gesneden bieslook € 6,00
Tomatensoep met vermicelli en balletjes € 6,00

Uitsmijter

Ham en kaas: ham meegebakken kaas gesmolten € 8,50
Spek € 7,50
     
Boeren omelet € 9,00
     
     
     

12 Uurtje

3 boterhammen
1 met rosbief
1 met gebakken ei en ham
1 met vlees kroket
€ 8,00

Sandwich

Club: kip, tomaat, komkommer mayonaise en spekjes € 8,50
“de Hoogt” gerookte zalm, tonijn, ui, tomaat komkommer en cocktail saus € 10,50
Tosti met zalm en mozzarella € 8,50
Tosti ham / kaas € 4,50
Tosti met Serranoham met geitenkaas en tomaat € 7,50

Plateservice gerechten geserveerd met frites en sla

Saté van varkenshaas met atjar, ui en kroepoek € 15,00
3 gebakken sliptongen € 19,95
Broodje hamburger speciaal € 12,50
Black Angus biefstuk € 16,00
Schnitzel € 15,00
Pepersaus, champignonsaus of gebakken champignons € 2,50

Thee tafelen bij de Hoogt is net even iets anders als de standaard high thee die de meeste van u wel kennen.
Bij ons bestaat de thee time uit hartige hapjes met de zoetig heden als laatste gang.

We beginnen met diversen soorten sandwiches belegd met o.a zalm, tonijn, gerookte kip en brie.
Daarna gaan we verder met een overheerlijke kleine broodjes hamburger, broodje ei en een satetje.
Als afsluiting serveren we de zoetig heden met o.a bonbons, brownie.
Dit alles vergezeld met onbeperkt thee drinken.

De prijs van thee tafel de Hoogt is € 20.00 p.p
Uitsluitend op reservering vanaf 4 personen.

Voorgerechten

 Duo van gerookte ham soorten met meloen 
Met spek omwikkelde geitenkaas op salade van appel
Carpaccio van runderhaas met spekjes, mosterddressing 
en Pecorino Romano + € 3.00
Visplateau van Hollandse vissoorten met garnalen, gerookte zalm en paling + € 3.00
Bonbon van gerookte zalm gevuld met tonijn salade

Hoofdgerechten

Black-angus biefstuk met groene pepersaus
Varkenshaas filet met brie en rode-portsaus
Runder tournedos met Bearnaisesaus + € 4.50
Gegrilde zalmfilet met citroensaus
Kabeljauw filet met prei en tomaat met Pernod saus 

Nagerechten

Flensje met sinaasappel saus en vanille-ijs
Kletskoppen met vanille-ijs en advokaat
Vers fruit met sorbet ijs
Chocoladedessert van mousse, brownie en ijs
Hollands kaas bordje

Uitbreidingen

Als uitbreiding van uw diner is er de mogelijkheid om een soepje tussendoor te bestellen.
Bijvoorbeeld mosterd, tomaten of groentesoep.
+ € 3,00

Een spoom van frambozensorbetijs met champagne dit serveren wij voor het hoofdgerecht, en is zeer geschikt voor bij een tafel wisseling.
+ € 4,50

Ook is het mogelijk zonder keuze vooraf uit de drie gangen drie keuze menu’s van het schoolbord te kiezen.
€ 34,00 p.p.

Alleen is het dan een verrassingsmenu omdat deze menu’s wekelijks wijzigen en we dus nooit van tevoren weten wat er volgende week op het bord staat.


Aan de bar en op terras kunt u ook bestellen vanaf onze brasskaart.
Te bestellen tot 21.30 uur. Tot 15.00 uur kunt u tevens van de lunchkaart bestellen.

 

Bittergarnituur

Portie kaas € 4,00
Portie oude kaas € 5.00
Portie bitterballen (6 stuks) € 4.50
Portie gemengde warme hapjes ( 6 stuks ) € 4.00
Borrelplank voor 2 personen met o.a. gerookte ham, paté, worst,
zalm , brie en brood met smeersels
€ 17.50
Krokante garnalen ( 6 stuks ) € 8.00
 • Portie olijven. €3,50
Brood met smeersels € 4.50

Flammkuchen

Creme fraiche, prei, spek en Parmezaanse kaas € 8,50
Creme fraiche, geitenkaas,zalm en tomaat € 10.50

Gerechten met boerenbrood

XL 3 Gebakken geitenkaasjes met spek op salade van appel € 14.00
XL Carpaccio “de Hoogt” van runderhaas met Pecorino Romano en pestodressing ,
spekjes en kappertjes
€ 16.00
Tonijnsalade € 10.50
   XL Lauwwarme kip reepjes op salade van avocado en noten met piripiri-saus € 14.00

Plate service gerechten met frites en sla

Saté van varkenshaas met atjar, gebakken uitjes en kroepoek € 15,00
3 gebakken sliptongen € 19,95
Schnitzel € 15,00
Black Angus biefstuk € 16,00
Broodje hamburger speciaal € 12,50
Pepersaus, champignonsaus of gebakken champignons € 2,50

Alle gerechten worden geserveerd met boeren brood

Tonijn salade € 10,50
XL3 gebakken geiten kaasjes met spek op salade van appel € 14,00
XL Carpaccio “ de Hoogt ” van runderhaas met Perorino Romano, spekjes en mosterd dressing € 16,00
  XL lauwwarme kip reepjes op salade van avocado en noten met piripiri-saus € 14.00
 Brie met walnoten salade € 8,00
 Gezond; ham, kaas en rauwkost € 6,50
 Carpaccio met spek en Percorino Romano en mosterd dressing € 9,50

Soepen

Romige mosterd soep met fijn gesneden bieslook € 6,00
Tomatensoep met vermicelli en balletjes € 6,00

Uitsmijter

Ham en kaas: ham meegebakken kaas gesmolten € 8,50
Spek € 7,50
     
Boeren omelet € 9,00
     
     
     

12 Uurtje

3 boterhammen
1 met rosbief
1 met gebakken ei en ham
1 met vlees kroket
€ 8,00

Sandwich

Club: kip, tomaat, komkommer mayonaise en spekjes € 8,50
“de Hoogt” gerookte zalm, tonijn, ui, tomaat komkommer en cocktail saus € 10,50
Tosti met zalm en mozzarella € 8,50
Tosti ham / kaas € 4,50
Tosti met Serranoham met geitenkaas en tomaat € 7,50

Plateservice gerechten geserveerd met frites en sla

Saté van varkenshaas met atjar, ui en kroepoek € 15,00
3 gebakken sliptongen € 19,95
Broodje hamburger speciaal € 12,50
Black Angus biefstuk € 16,00
Schnitzel € 15,00
Pepersaus, champignonsaus of gebakken champignons € 2,50

Thee tafelen bij de Hoogt is net even iets anders als de standaard high thee die de meeste van u wel kennen.
Bij ons bestaat de thee time uit hartige hapjes met de zoetig heden als laatste gang.

We beginnen met diversen soorten sandwiches belegd met o.a zalm, tonijn, gerookte kip en brie.
Daarna gaan we verder met een overheerlijke kleine broodjes hamburger, broodje ei en een satetje.
Als afsluiting serveren we de zoetig heden met o.a bonbons, brownie.
Dit alles vergezeld met onbeperkt thee drinken.

De prijs van thee tafel de Hoogt is € 20.00 p.p
Uitsluitend op reservering vanaf 4 personen.