Restaurant de Hoogt de leukste plek aan de Binnenmaas
OPENINGSTIJDEN
Wij zijn op alle dagen van de week geopend.
Openingstijden van onze keuken:
Dinsdag t/m vrijdag 11.30 tot 21.00 uur
Zaterdag, zondag en maandag 14.00 tot 21.00 uur
In ons à la carte restaurant kunt u ontbijten, lunchen en dineren, en in de gezellige bar serveren wij u graag een kopje koffie of een drankje.
U kunt van onze verfijnde kaart kiezen uit producten die gelden voor de tijd van het jaar. Zo hebben wij:
- in het vroege voorjaar specialiteiten met lamsvlees,
- vanaf eind april de traditionele Asperges,
- in juni de Hollandse Nieuwe,
- en vanaf oktober begint het wild seizoen.
Onze uitgebreide menukaart wordt aan ieder seizoen aangepast.
Op ons schoolbord staan per week wisselende menu’s.
Menu
• | (extra) Boerenbrood met boter en smeersels | € 5.00 |
• | Carpaccio van runderhaas met pijnboompitten, Pecorino Romano en mosterddressing | € 14.50 |
• | Visplateau met garnalen, gerookte zalm en paling | € 17.00 |
• | Trio van zalm met zalmmouse, zalmterrine en gerookte zalm | € 13.00 |
• | Met spek omwikkelde geitenkaas op salade van appel ( ook vegetarisch te bestellen ) | € 13.00 |
• | 3 soorten gerookte ham met meloen, tomaat en mozzarella | € 13.00 |
• | Gerookte lamsham op salade van groene asperges | € 14.00 |
• | Plateau ”de Hoogt” plank voor 2 personen met diverse vis- en vleessoorten | € 27.00 |
• | Tomatensoep met vermicelli, basilicum en room (keuze uit bord / klein) | € 7.00 – € 6.00 |
• | Romige mosterdsoep met fijn gesneden bieslook (keuze uit bord / klein) | € 7.00 – € 6.00 |
• | Grote garnalen in knoflookolie | € 13.00 |
• | Zalmfilet gegratineerd met groene asperges en hollandaisesaus | € 25.00 |
• | Zeetong 400/500 gram | € Dagprijs |
• | Kabeljauwfilet met kruidenkorst en witte wijnsaus | € 25.00 |
|
||||||
• | Kippendijen-saté schotel met garnituur | € 18.00 | ||||
• | Varkensschnitzel met keuze uit peper-, champignon- of stroganoffsaus | € 19.00 | ||||
• | Black Angus ribeye (220 gram) met keuze uit peper-, champignon- of stroganoffsaus | € 26.00 | ||||
• | Kalfsoester met gebakken ui, paprika, champignons en provencaalse kruiden | € 26.00 | ||||
• | Diamanthaas met grote garnalen en bearnaisesaus | € 25.00 | ||||
• | Duo van lamshaas en lamsrack met honing-thijmsaus | € 27.50 | ||||
Vegetarisch |
||||||
Quiche met groenten en geitenkaas | € 19.00 | |||||
Tagliatelle met saus van groente en provencaalse kruiden | € 19.00 | |||||
• | Kaasbordje | € 11.00 |
• | Vers fruitsalade met sorbetijs | € 10.00 |
• | Flensje gevuld met kersen en yoghurt amarene ijs | € 10.00 |
• | 3 Bollen ijs naar keuze | € 8.00 |
• | Tiramisu met stracciatella ijs | € 10.00 |
Voorgerechten:
Kerriesoep met prei en ham
Duo van gerookte ham met meloen
Tonijncarpaccio met wasabi mayonaise
Hoofdgerechten:
Black Angus biefstuk met knoflookboter
Zeewolffilet met zeekraal en witte wijnsaus
Varkenshaasje met paddenstoelensaus
Nagerechten:
Cheesecake met yoghurt limoncello ijs
Kaat mossel
Amaretto mouse met pistache ijs
Menuprijs € 41.00
Soepen
• | Romige mosterdsoep met fijn gesneden bieslook | € 7.00 |
• | Tomatensoep met vermicelli, basilicum en room | € 7.00 |
Diversen gerechten met boerenbrood |
||
• | Uitsmijter (ham en/of kaas) | € 9.90 |
• | Uitsmijter spek | € 9.90 |
• | Boerenomelet | € 10.00 |
• | Vleeskroketten | € 8.00 |
• | Garnalenkroketten | € 12.10 |
• | 12 uurtje: 3 botterhammen met vleessalade, gebakken ei en een rundvlees kroket | € 10.00 |
• | Friet en mayonaise i.p.v. brood | € 3.10 |
Sandwiches |
||
• | Broodje gezond met ham, kaas en rauwkost | € 8.00 |
• | Club sandwich met kip, tomaat, komkommer, spekjes en mayonaise | € 10.00 |
• | Sandwich ”De Hoogt” met gerookte zalm, tonijnsalade en cocktail saus | € 12.00 |
• | Sandwich met Serranoham, tomaat, mozzarella, olijven en balsamico crème | € 10.00 |
Salades |
||
• | Tonijnsalade | € 13.00 |
• | Met spek omwikkelde geitenkaas op een salade van appel | 2 stuks € 13.00 – 3 stuks € 15.50 |
• | Carpaccio met spekjes, Pecorino Romano en mosterd dressing | normaal € 14.50 – groot € 17.20 |
Flammkuchen |
||
• | Crème fraiche, spekjes, prei en Parmezaanse kaas | € 11.40 |
• | Crème fraiche, gerookte zalm, geitenkaas en gedroogde tomaat | € 13.30 |
Plate service – geserveerd met frites en sla |
||
• | Ossenhaaspuntjes met keuze uit peper-, champignon- of stroganoffsaus | € 22.50 |
• | Saté schotel met garnituur | € 18.00 |
• | Black Angus biefstuk met keuze uit peper-, champignon- of stroganoffsaus | € 19.00 |
• | Pulled chicken met BBQ saus | € 17.00 |
• | Schnitzel met keuze uit peper-, champignon- of stroganoffsaus | € 18.00 |
• | Broodje hamburger met sla, tomaat, augurk, rode ui, cheddar kaas en BBQ saus | € 18.00 |
• | 3 Gebakken sliptongen | € 22.75 |
* Borrelplank € 21.50 voor 2 personen.
* Theetafel de Hoogt € 25.50 per persoon
* 3 gangen maandmenu
Thee tafelen bij de Hoogt is net even iets anders als de standaard high thee die de meeste van u wel kennen.
Bij ons bestaat de thee time uit hartige hapjes met de zoetig heden als laatste gang.
We beginnen met diversen soorten sandwiches belegd met o.a zalm, tonijn, gerookte kip en brie.
Daarna gaan we verder met een overheerlijke kleine broodjes hamburger, broodje ei en een satetje.
Als afsluiting serveren we de zoetig heden met o.a bonbons, brownie.
Dit alles vergezeld met onbeperkt thee drinken.
De prijs van thee tafel de Hoogt is € 25.00 p.p
Uitsluitend op reservering vanaf 4 personen.
Voorgerecht
Bonbon van gerookte zalm gevuld met roomkaas salade
Hoofdgerecht
Gegrilde runderbavette rode wijnsaus
Nagerecht
Trio van aardbeien
Menuprijs € 41.00 p.p.