Restaurant de Hoogt de leukste plek aan de Binnenmaas
OPENINGSTIJDEN
Wij zijn op alle dagen van de week geopend.
Openingstijden van onze keuken:
Dinsdag t/m vrijdag 11.30 tot 21.00 uur
Zaterdag, zondag en maandag 14.00 tot 21.00 uur
In ons à la carte restaurant kunt u ontbijten, lunchen en dineren, en in de gezellige bar serveren wij u graag een kopje koffie of een drankje.
U kunt van onze verfijnde kaart kiezen uit producten die gelden voor de tijd van het jaar. Zo hebben wij:
- in het vroege voorjaar specialiteiten met lamsvlees,
- vanaf eind april de traditionele Asperges,
- in juni de Hollandse Nieuwe,
- en vanaf oktober begint het wild seizoen.
Onze uitgebreide menukaart wordt aan ieder seizoen aangepast.
Op ons schoolbord staan per week wisselende menu’s.
Menu
• | (extra) Boerenbrood met boter en smeersels | € 5.00 |
• | Carpaccio van runderhaas met spekjes, Pecorino Romano en mosterd dressing | € 14.50 |
• | Visplateau van Hollandse vissoorten met garnalen, gerookte zalm en paling | € 17.00 |
• | Serranoham op meloensalade | € 13.00 |
• | Met spek omwikkelde geitenkaas op salade van appel ( ook vegetarisch te bestellen ) | € 13.00 |
• | Bonbon van gerookte zalm gevuld met geitenkaas salade | € 13.00 |
• | Plateau ”de Hoogt” plank voor 2 personen met diverse vis- en vleessoorten | € 27.00 |
• | Tomatensoep met vermicelli, basilicum en room (keuze uit bord / klein) | € 7.00 – € 6.00 |
• | Romige mosterdsoep met fijn gesneden bieslook (keuze uit bord / klein) | € 7.00 – € 6.00 |
• | Grote garnalen in knoflookolie | € 13.00 |
• | Roodbaarsfilet met roerbakgroenten en kruidensaus | € 25.00 |
• | Zeetong 400/500 gram | € Dagprijs |
• | Kabeljauwfilet met mosterdsaus | € 25.00 |
|
||||||
• | Kippendijen-saté schotel met garnituur | € 18.00 | ||||
• | Varkensschnitzel met keuze uit peper-, champignon- of stroganoffsaus | € 19.00 | ||||
• | Black Angus ribeye (220 gram) met keuze uit peper-, champignon- of stroganoffsaus | € 26.00 | ||||
• | Fazanten schotel met fazantfilet, fazant poot, worst, spek en zuurkool | € 25.00 | ||||
• | Varkenshaasje met shiitake saus | € 25.00 | ||||
• | Duo van hert en wildzwijn met preiselbeerensaus | € 26.00 | ||||
Vegetarisch |
||||||
Quiche met groenten en geitenkaas | € 19.00 | |||||
Gnocchi met pesto en tomaat | € 19.00 | |||||
• | Hollands kaasbordje | € 11.00 |
• | Vers fruit salade met sorbetijs | € 10.00 |
• | Trio van hazelnoot | € 10.00 |
• | 3 Bollen ijs naar keuze | € 8.00 |
• | Boerenjongens mousse met kaneelijs | € 10.00 |
Voorgerechten:
Kreeftensoep met Hollandsche garnalen
Bonbon van gerookte kip gevuld met brie-walnoot salade
Salade met gerookte forel
Hoofdgerechten:
Black Angus biefstuk met sjalottensaus
Gegrilde zalmfilet met witte wijnsaus
Varkenshaasje met roquefortsaus
Nagerechten:
Trio van chocolade
Flensje met sinasappelsaus en vanille-ijs
Pistache ijs met bitterkoekjes mousse
Menuprijs € 41.00
Soepen
• | Romige mosterdsoep met fijn gesneden bieslook | € 7.00 |
• | Tomatensoep met vermicelli, basilicum en room | € 7.00 |
Diversen gerechten met boerenbrood |
||
• | Uitsmijter (ham en/of kaas) | € 9.90 |
• | Uitsmijter spek | € 9.90 |
• | Boerenomelet | € 10.00 |
• | Vleeskroketten | € 8.00 |
• | Garnalenkroketten | € 12.10 |
• | 12 uurtje: 3 botterhammen met vleessalade, gebakken ei en een rundvlees kroket | € 10.00 |
• | Friet en mayonaise i.p.v. brood | € 3.10 |
Sandwiches |
||
• | Broodje gezond met ham, kaas en rauwkost | € 8.00 |
• | Club sandwich met kip, tomaat, komkommer, spekjes en mayonaise | € 10.00 |
• | Sandwich ”De Hoogt” met gerookte zalm, tonijnsalade en cocktail saus | € 12.00 |
• | Sandwich met Serranoham, tomaat, mozzarella, olijven en balsamico crème | € 10.00 |
Salades |
||
• | Tonijnsalade | € 13.00 |
• | Met spek omwikkelde geitenkaas op een salade van appel | 2 stuks € 13.00 – 3 stuks € 15.50 |
• | Carpaccio met spekjes, Pecorino Romano en mosterd dressing | normaal € 14.50 – groot € 17.20 |
Flammkuchen |
||
• | Crème fraiche, spekjes, prei en Parmezaanse kaas | € 11.40 |
• | Crème fraiche, gerookte zalm, geitenkaas en gedroogde tomaat | € 13.30 |
Plate service – geserveerd met frites en sla |
||
• | Ossenhaaspuntjes met keuze uit peper-, champignon- of stroganoffsaus | € 22.50 |
• | Saté schotel met garnituur | € 18.00 |
• | Black Angus biefstuk met keuze uit peper-, champignon- of stroganoffsaus | € 19.00 |
• | Pulled chicken met BBQ saus | € 17.00 |
• | Schnitzel met keuze uit peper-, champignon- of stroganoffsaus | € 18.00 |
• | Broodje hamburger met sla, tomaat, augurk, rode ui, cheddar kaas en BBQ saus | € 18.00 |
• | 3 Gebakken sliptongen | € 22.75 |
* Borrelplank € 21.50 voor 2 personen.
* Theetafel de Hoogt € 25.50 per persoon
* 3 gangen maandmenu
Thee tafelen bij de Hoogt is net even iets anders als de standaard high thee die de meeste van u wel kennen.
Bij ons bestaat de thee time uit hartige hapjes met de zoetig heden als laatste gang.
We beginnen met diversen soorten sandwiches belegd met o.a zalm, tonijn, gerookte kip en brie.
Daarna gaan we verder met een overheerlijke kleine broodjes hamburger, broodje ei en een satetje.
Als afsluiting serveren we de zoetig heden met o.a bonbons, brownie.
Dit alles vergezeld met onbeperkt thee drinken.
De prijs van thee tafel de Hoogt is € 25.00 p.p
Uitsluitend op reservering vanaf 4 personen.
Voorgerecht
Bonbon van zalm gevuld met avocado garnalen salade
Hoofdgerecht
Roerbakreepjes van diamanthaas met teriyaki
Nagerecht
Wafel met kersen en vanille-ijs
Menuprijs € 41.00 p.p.