Voorgerechten

Brood met boter, kruidenboter en toverkaas € 4.50
Carpaccio van runderhaas met spekjes, pesto dressing en Pecorino Romano € 12,50
Visplateau van Hollandse vissoorten met garnalen, gerookte zalm en paling € 14,00 ** € 10.00

Wild plateau met Hertenham, wildzwijnham, eendenborst en ree paté

€ 12.50
Met spek omwikkelde gebakken geitenkaas op salade van appel
(ook vegetarisch te bestellen)
€ 10.50
Toast met champignons, ui en paprika € 9.00
Tomatensoep met vermicelli en balletjes € 6.00**€4.50
Romige mosterdsoep met fijn gesneden bieslook € 6.00**€4.50
**kleine portie












Maandmenu


Maandmenu December

Duo van Eend: eendenborst en eenden paté

** ** ** ** **

Witlofsoep

** ** ** ** **

Wildgoulash met garnituur

** ** ** ** **

Creme brulee met vanille-ijs

Menuprijs € 35.00












Culinair fietsen in de Hoeksche Waard

Hotel boeken in Maasdam, de Hoeksche Waard

Hotel de Hoogt
Raadhuisstraat 3
3299 AP Maasdam

078-6761811
info@dehoogt.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.